logo
8 November 2012

19 jaar, 19 prijzen! – Win één van de drie birdienumnum kettingen

Gepost in fashion, overig
Omdat ik 19 jaar ben geworden geef ik 19 prijzen weg. De kettingen in deze post vormen de laatste drie prijzen: nummer 17, 18 en 19.

Aan alles komt een eind, zo ook aan de 19 prijzen die ik voor jullie in petto had. Ze staan allemaal online! 

Last but not least geef ik de ketting weg die jullie in de outfitpost van vanochtend hebben kunnen zien: de tribal ketting van birdienumnum. Omdat niet iedereen van geel houdt, heb je de keuze uit mijn favoriete kleuren: geel, roze, en groen. Ik zou er natuurlijk één ten zeerste aanraden, maar ze zijn alledrie prachtig!

Photobucket

Wellicht dat deze ketting niet iets is waar je in eerste instantie net zo wild van wordt van als OPI lakjes of glitterlaarsjes, maar think twice: de ketting is kleurrijk, draagbaar, een eyecatcher maar toch niet té opvallend. Hij is niet zwaar, niet standaard, en je kunt hem zelfs wassen. De rest van de pluspunten mogen jullie zelf bedenken, want ik mag hopen dat ik jullie niet over hoef te halen mee te doen.

Photobucket

Wanneer je deze ketting mooi vindt, bekijk dan ook even wat birdienumnum nog meer in haar shop heeft: op dit moment ook veel winter-warm-heerlijks!

Win!

Wil je ook de blits maken met zo’n tribal ketting?

1. Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

2. Kies voor geel, roze of groen!

3. Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt en welke kleur je wilt winnen.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 11 november 2012. De winnaressen worden willekeurig gekozen en krijgen persoonlijk bericht.

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie enthousiasme voor alle prijzen en alle felicitaties! Werkelijk overweldigend en hartverwarmend.


Foto’s door mij en Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties