logo
5 November 2012

19 jaar, 19 prijzen! – Win twee tassen van Susan Bijl

Gepost in fashion, overig

Omdat ik 19 jaar ben geworden geef ik 19 prijzen weg. In deze post komen er weer twee bij: het zijn er nu dertien. 

Een tijdje terug kon je het verhaal lezen achter de tassen van Susan Bijl. Er kwam niet veel respons op, maar tóch weet ik zeker dat de toekomstige winnaressen van deze tassen blij met ze zullen zijn: de Susan Bijl tassen vind ik super praktisch, vrolijk en veelzijdig. Je hebt waarschijnlijk een ander beeld van je droomtas in je hoofd dan Susan Bijl’s The New Shopping Bag, maar met je droomtas ga je niet kamperen in de modder en je vervoert er ook niet je grote boodschappen in: in de tassen van Susan Bijl wel.

Photobucket
Photobucket

Wil jij ervaren of ik gelijk heb? Doe dan mee, en win twee medium size tassen van Susan Bijl in twee verschillende kleurcombinaties: zie de foto’s hierboven. Ik ga twee winnaresen blij maken met twee tassen.

Win!

Wil jij ook de meest praktische en veelzijdige tas die er is?

1. Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

2. Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

3. Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt en waar/hoe je getweet/geliked hebt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 11 november 2012. De winnaressen worden willekeurig gekozen en krijgen persoonlijk bericht.

Succes!


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties