logo
15 November 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Wanneer jullie dit lezen is de kans groot dat ik onderweg ben om de Margiela at H&M collectie te gaan bekijken. Ik was bij Lanvin for H&M, Marni at H&M en vond het wel erg leuk het sfeertje weer eens mee te maken. Dus off I am!

Het nadeel van dat leuks is natuurlijk dat de wekker érg vroeg ging en dat ik daardoor ongetwijfeld behoefte heb vandaag iets warms en comfortabels te dragen. Een tikje fashionable mag in dat rijtje ook niet ontbreken, want ik wil wel énigszins meekomen met de modemeisjes die ik aantref.

Het resultaat van een rondje Internet met de vraag wat ik vandaag op de vroege morgen zou willen dragen heeft het volgende opgeleverd:

Photobucket
Asos – €16,67

Photobucket
5 inch and up for NLY – €69,95

Photobucket
Tom Tailor Denim – €34,95

Photobucket
Supertrash Fringe sneaker – €149,95 Een sjaal met vossenprint! Hoe leuk is dat? Nadat ik deze foto’s zag ben ik helemaal verliefd op deze print! De sjaal zal dan ook de eyecatcher zijn van deze outfit.

De luipaardprint vond ik leuk omdat dat het ‘dierengevoel’ een beetje in stand houdt, en de schoenen passen qua kleur dan weer perfect bij de broek en het ‘boho’ gevoel van deze outfit.

Voor de witte trui koos ik om het geheel wat frisser te maken en de witte details uit de sjaal terug te laten komen.

Ik zou écht willen dat ik dit vandaag droeg. Jij ook of dacht je aan iets anders?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties