logo
23 November 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Hoewel alle dagen van de week op een bepaalde manier allemaal hetzelfde zijn voor mij, voelt een vrijdag toch echt wel anders dan een maandag. Vooral wanneer ik de radio aanzet en er mensen aan de telefoon komen die enthousiast het weekend vieren: dan doe ik gewoon lekker mee. Qua outfit hoort daar voor mij iets relaxed maar tegelijkertijd sophisticated bij: het is dan wel de laatste werkdag van de week, het is en blijft een werkdag.

bijenkorfvest
Mooia – €44,95

Photobucket
Claes Iversen voor WE – €119,-

zalandopanty
Camano – €6,95

Photobucket
Mango – €109,95
Bovenstaande items voldoen volgens mij aan die relaxed yet sophisticated omschrijving: een little black dress, een warm en beprint vest, het meest saaie maar praktische legwear dat je kunt bedenken en tot slot: glamorous enkellaarsjes die alvast knipogen naar zaterdagavond.

Het grappige vind ik dat deze outfit zónder het vest best net is, maar mét het vest ineens vrij casual. Zo zie je maar hoe simpel het is een outfit qua stijl om te toveren.

Is dit iets wat jij zou dragen? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties