logo
18 November 2012

Azealia Bank’s selectie voor Asos – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Kennen jullie Azelia Banks? Deze dame is een toffe, maar een beetje een alternatieve zangeres mét alternatieve kledingstijl. Als je wat van haar wilt horen of zien kun je bijvoorbeeld hier klikken. Asos is niet vies van een beetje eigenheid en heeft Azelia ingeschakeld om haar favoriete stuks te verzamelen op één pagina.

Het resultaat is veel bling, veel vrouwelijkheid met een edge, en soms een tikje grunge. Juist: daarmee heb je eigenlijk van elke stijl wel wat. Duidelijk is voor mij in ieder geval dat deze dame stijl en lef heeft: me likes!

Vooral door de ketting met dierenkop ben ik helemaal blown away. Net als door de top met stenen (die zou ik alleen nooit dragen, gok ik) en de patchwork coat (ik heb een zwak voor faux fur jassen, weet je nog?).   Het was héél moeilijk kiezen, want hoe langer ik naar Azelia’s pagina kijk, hoe meer alles mijn stijl is.

Photobucket


V.l.n.r.: Leeuwen ketting, €55,56 / Bodycon jurkje, €55,56 / Beha top, €76,40 / Patchwork jas, €118,07 Fluwelen jurkje, €80,56 / Fluwelen zonnebril, €20,84Niet alle items zou je op het eerste gezicht de ‘Suz’ stempel geven, maar ik zou vrijwel alles op mijn eigen manier dragen. Ook leuk om nog wat extra aandacht te geven vind ik de zonnebril: het is echt een ‘winter zonnebril’ door het fluwelen frame. Grappig vind ik, omdat ik een zonnebril écht associeer met zomer. Ik weet dat je er ook best één in de winter kunt dragen, maar dat komt eigenlijk nooit in me op.

Fijn is natuurlijk dat je bij Asos vanaf dit weekend kunt betalen met iDeal (lees het hier) en dat daar een kortingscode bij hoort voor alle artikelen die nog niet zijn afgeprijsd: “iDeal20”. Hij levert je 20% op. En ik zeg het nog maar een keer: verzending bij Asos is wereldwijd gratis!

Wat vind jij van deze items? En van de zangeres Azelia Banks?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties