logo
14 November 2012

Battle of the outfits – Petrol blazer

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Toen jullie bij deze outfitpost van laatst nog eens lieten blijken hoe leuk jullie mijn petrol-kleurige blazer vinden, dacht ik: die moet ik maar eens laten strijden in een Battle of the outfits.

Deze blazer heb ik al een hele tijd en vind ik al die tijd al geweldig. Allereerst houd ik van de bijzondere, maar toch gemakkelijk te combineren kleur. De driekwart mouw en de stof van de blazer zorgen ervoor dat de blazer alle seizoenen heel draagbaar is. Die stof is trouwens lekker soepel, waardoor de blazer heel comfortabel draagt. Tot slot is het model ook nog eens net iets anders dan het standaard model blazer, wat hem minder ‘saai’ maakt.

Over mijn favoriet van deze drie kan ik lekker kort zijn: nummer drie, zeker weten. De derde outfit valt echt onder één van mijn favoriete looks allertijden. Niet in de laatste plaats door mijn haar en lipstick, maar ook puur naar de outfit kijkende ben ik fan van de derde outfit.

Kan jij ook lekker kort zijn of moet je wat langer nadenken? Welke outfit kies je?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


H&M blazer
Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties