logo
10 November 2012

C&A fashionshow – Lente/zomer 2013 (deel 1)

Gepost in fashion

De fashionshow met lente/zomer 2013 collectie van C&A is alweer een aantal weken geleden, maar aangezien de zomer nog máánden ver is heb ik er geen haast mee gemaakt. De collectie van Cindy Crawford voor het nieuwe seizoen liet ik jullie in dit filmpje al zien, in deze post zie je foto’s van de reguliere dameslijnen (Yessica Pure, Yessica, Clockhouse etc.). Omdat het veel foto’s zijn heb ik ze in twee delen verdeeld.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Deze kleding zal vanaf voorjaar 2013 (februari, maart) verkrijgbaar zijn, máár: niet in alle filialen! Deze fashionshow kleding is absoluut ‘hipper’ dan wat C&A in de meeste filialen heeft hangen en zal vooral verkrijgbaar zijn bij de grote filialen in grote steden (Amsterdam, Rotterdam en Maastricht vooral). Daarnaast zul je de artikelen tegen die tijd online kunnen vinden.

Ik heb genoten van de show en moet eerlijk zeggen dat ik maar weinig zag wat ik niets vond. De verschillende lijnen zorgen ervoor dat C&A voor veel verschillende stijlen en leeftijden kleding heeft en daarnaast is het gewoon erg fijn om te weten dat alles voor een klein prijsje te koop zal zijn.

Natuurlijk loopt C&A wel minstens één jaar achter met hun kleding, maar – met alle respect- ik had niet anders verwacht en ben niet anders van ze gewend. Dit soort ketens zijn trendvolgers, geen trendsetters, en C&A volgt bovendien pas trends wanneer ze zijn aangeslagen bij het grote publiek. Want C&A is er voor het grote publiek. En dat heeft zo zijn voor- en nadelen.

Wat vind jij van de kleding? Heb je iets specifieks gezien waar je wild van wordt?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties