logo
20 November 2012

De leukste reacties – November

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

Eind oktober/begin november was natuurlijk dé periode waarin er talloze reacties binnenkwamen in verband met mijn verjaardag. Niet alleen maar felicitaties, maar ook reacties van mensen die nog maar eens wilden zeggen dat ze mijn blog zo waarderen en hopen dat ik er nog lang mee doorga. Zo’n fijne motivatie!

Daarnaast waren er natuurlijk ook weer alle leuke visies op mijn outfits, meningen over de collecties/items die ik deelde en meer. De leukste reacties van november lees je hieronder.Hartje Adidas
Photobucket
Zo’n spontane off-topic reactie tussendoor vind ik heerlijk!

A Touch Of Fashion – 19 jaar, 19 prijzen
Photobucket
Wat ontzettend lief is deze reactie hè? En wat ben ik trots op Vera en ik en hoe wij elkaar aanvullen.

C&A Fashionshow – Lente/zomer 2013, deel 2
Photobucket
Altijd fijn wanneer ik merk een positieve invloed uit te kunnen oefenen op mijn lezers. Op wat voor manier dan ook!

How I roll with – Margiela at H&M
Photobucket
Ik ben altijd erg trots wanneer er ook daadwerkelijk inhoudelijk wordt gereageerd op mijn stukjes en jullie laten zien dat je een eigen visie hebt. Hopelijk weet ik die te stimuleren.

Outfit – De nieuwe Fashionchick pump
Photobucket
Oh, oh, oh wat vielen jullie over mijn pyjamabroek! Ik durf hem bíjna niet meer aan te doen. Nee, serieus: wanneer jullie iets massaal niets vinden ga ik heel kritisch nadenken of dat het misschien inderdaad niets is, en in dit geval neig ik ernaar dat jullie gelijk hebben.

Photobucket
Ik houd ervan wanneer jullie vertellen waarom je je volgt! Waarom ik een beetje van je tijd mag hebben, regelmatig.

Outfit – Ken je birdienumnum nog?
Photobucket
Ik vind het mooi als zulke afwijkende kleding en/of kleuren samen kan brengen tot één geheel. Dan voel ik me op mijn creatiefst.

Statement Kettingen Heaven
Photobucket
Soms vind ik het wel eens moeilijk dat ik merk dat er het enthouisasts wordt gereageerd op wat jullie al kennen. Dat alles wat nieuw en anders is op voorhand al een achterstand heeft. Blij ben ik dan te merken dat er ook genoeg mensen zijn die open staan voor nieuwe dingen.

Vero Moda not Very expensive anymore
Photobucket
Ja, soms zijn er ook momenten dat ik me slechter voel (op modegebied) dan mijn lezers. Zoals dit moment, wanneer ik lees dat een lezeres super creatief is: een geweldige vondst heeft gedaan en het heeft aangedurfd zo’n broek te laten vermaken. Ík ben daar vaak te lui voor.

“Wie wil dat nu lézen?”
Photobucket
Gisteren, tijdens het KIPPENVEL concert, werd nog maar eens benadrukt dat het in een wereld waar alle bladen er één voor één mee op moeten houden, het bijzonder is dat de LINDA. zo succesvol is. Goed dat ook jullie daar oog voor hebben!Heb je jouw reactie of een andere opvallende reactie gespot?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties