logo
19 November 2012

Duoshoot – LINDA. Kippenvel concert

Gisteren was ik met mijn vriendje bij het LINDA. Kippenvel concert. Want mooie muziek: daar houden wij wel van. En de onthulling van de 100e editie van LINDA. wilden wij (oké: ik) ook niet missen!

De dag begon gelijk met een domper toen ik optimistisch deze glimmende broek aandeed en meteen tot de conclusie kwam dat hij niet helemaal zat zoals het hoorde. De flashbacks aan dit moment negerend duurde het niet lang of ja hoor: ik ging zitten en mijn sluiting vloog door de lucht om 100 meter verder te landen. Het zal dan ook de eerste en de laatste keer zijn dat ik deze broek aan heb (maar hopelijk kan ik de goede maat alsnog vinden, online zag ik hem in ieder geval nog hier). Fijn: mijn maat groter is nu dus officieel. Ik stel me misschien aan, maar ik kan er nog niet aan wennen.

Terug naar onze outfits. Mijn vriendje heeft zijn ‘Kermit de Kikker’ jas herontdekt en woont er sindsdien in. Hij dacht: het is herfst, laat ik een lichte broek en lichte schoenen aantrekken. Ik mocht er van mijn vader niets van zeggen, want: “Jij loopt op hoge hakken wanneer er een dikke laag ijs ligt en waardoor je door drie mensen ondersteund moet worden”. Ik houd m’n mond al.

Wat vind jij? Kun je stiekem best voor een keertje een broek dragen met de sluiting eraf? Of een broek met ‘herfstspetters’ erop? Of hebben wij LINDA. geen recht aangedaan?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik:
Tally Weyl t-shirt
H&M vestje
H&M broek
H&M schoenen
Bubba with glasses ketting

Bas:
JC Rags t-shirt
Zara broek
We sjaal
Gsus jas
Bikkembergs schoenen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties