logo




9 November 2012

En nu die online drempel over!

Gepost in fashion

Steeds als ik de afgelopen tijd over vanHaren schreef viel me één ding op: jullie vonden de schoenen leuk, gingen in de winkel zoeken, en kwamen vervolgens melden dat je ze daar niet kon vinden. Herhaaldelijk zei ik: ‘Bestel ze dan online, want je betaalt geen verzendkosten, en in de meeste winkels hebben ze niet het hele assortiment!’. Kennelijk is er voor velen toch nog een drempel online te bestellen, en willen jullie de schoen eerst echt gezien hebben.

Misschien dat dit leuke nieuws helpt bij die drempel: omdat de online shop van vanHaren twee jaar bestaat, krijg je met de code ‘VERJAARDAG’ 10% korting op je bestelling. Alléén vandaag, alléén online, en níet op afgeprijsde artikelen.

Hieronder vindt je nog even een paar van mijn aanraders van dit moment:

Photobucket
Fringe laars – €29,90

Photobucket
Plateau laars – €39,90

Photobucket
Leren laars – €69,90

Voor de belangstellenden: de Ibiza boot is weer aangevuld, maar bij het schrijven van deze post zijn alleen maat 36 en 40 nog verkrijgbaar!

Dit was allweer de derde update achter elkaar over schoenen. Maar ik ben een meisje/dame/juffrouw/mevrouw (haha!) om erover te schrijven en jullie om erover te lezen, toch? Ik hoor het wel als het saai wordt!


Bron.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties