logo
26 November 2012

Fashion crush – Nowhere fall/winter 2012

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Nowhere (te koop bij Nelly) werd bij mij, en volgens mij een groter Nederlands modepubliek, bekend doordat blogger Elin Kling erachter zit. Samen met ontwerpster Nhu Duong (verder nog nooit van gehoord, eerlijk gezegd) richtte ze Nowhere op.

Hoewel Elin me een heel ander type lijkt dan ik, heeft ze wel een carrière waar ik jaloers op kan worden. Ze heeft ondertussen verschillende kledinglijnen/samenwerkingen met modebedrijven gehad (Guess by Marciano is er nog zo één), en combineert dat met haar blogger- en stylist-zijn. Hoe fijn wil je het hebben?

Ondanks dat, belandde haar laatste collecties toch voor een gedeelte in de ‘-70% sale’. Voor ons niet erg, voor haar wat mee, kan ik me zo voorstellen. Zo zijn de welbekende Peek Shoes (die ik hier met jullie deelde) ook van haar. De taupe variant kost nog maar een schijntje van de originele prijs.

Uit de “nieuwe” (hij is niet zo heel nieuw meer, maar nog steeds de nieuwste) Nowhere collectie blijkt echter niet dat Elin haar koppie heeft laten hangen. Ik vind hem te gek, en ik ben niet de enige (zo las ik bijvoorbeeld bij Lovely by Lucy).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Klik op de afbeeldingen om ze te bekijken.Ja, deze collectie kan zich met recht een fashion crush van me noemen. Nu maar stiekem hopen (sorry Elin!) dat ook deze collectie de sale haalt.

Wat vind jij van de collectie?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties