logo
7 November 2012

How I roll with – Margiela at H&M

Gepost in fashion
In deze rubriek ga ik jullie vertellen hoe ik met iets omga of hoe ik tegen iets aankijk op mode-/ (inner)beauty-/bloggebied. Dat kan van alles zijn en verzoekjes zijn welkom! Deze keer: Margiela at H&M.

Bij deze beloof ik dat dit mijn laatste Margiela at H&M post gaat worden, maar er moet me gewoon nog wat Margiela at H&M-achtigs van het modehart.

Ik was te ontwetend, toen ik een paar maanden geleden over Margiela at H&M hoorde. Te onwetend om Margiela at H&M te kunnen waarderen. Gelukkig luidt het citaat: ‘Te weten dat je onwetend bent is het begin van alle wijsheid’, dus hier komt mijn wijsheid.

De onwetendheid bestond uiteraard niet uit ontwetendheid rondom H&M (integendeel, ahum…), maar uit ontwetendheid rondom Margiela natuurlijk. En – nog zo’n uitspraak- “wat de boer nie kent da vreet ie nie”.

Wat dat betreft zijn we denk ik allemaal een boer die nasi moet eten, in plaats van stamppot: waar we niets over weten, daar hebben we ook niets mee. Niet alleen op het gebied van boeren, maar ook op het gebied van mode (en nog duizend andere terreinen) gaat dat zeker op. Weten betekent vaak leuk vinden.

Photobucket

Terug naar Margiela en het feit dat ik niet veel over Martin (met zo’n naam wordt mode écht te vergelijken met boeren, haha!) Margiela wist. Iets wat niet gek blijkt te zijn, want het schijnt één van de meest mysterieuze personen in de modewereld, waar lange tijd niet eens een foto van publiek was.

Of ik na een paar weken campagne over Margiela at H&M meer weet over de persoon? Naast dat hij dus mysterieus is en aparte kleding maakt, niet nee. Dat ligt aan mij hoor. Er stond bijvoorbeeld een artikel over hem in Vogue november, maar 95% ervan ben ik vergeten.

Photobucket

Want weten is leuk, maar weten is ook ballast. Daarom besloot ik Margiela at H&M gewoon te léren “eten” zonder te weten. En zo blijkt: mode vind ik, linksom of rechtsom, uiteindelijk altijd lekker. Maar vooral wanneer zij in de vorm van een Margiela at H&M snoeppapiertje komt.

De collectie Maison Martin Margiela at H&M is vanaf 15 november verkrijgbaar in filialen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht en Utrecht en via de online shopen bestaat uit kleding en accessoires voor dames en heren.


Eerste foto door mij. 

Bron tweede afbeelding.  

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties