logo
25 November 2012

I-don’t-know-what-these-are-particularly-called cap

Gepost in overig

Toen ik bovenstaande woorden van Sabrina hier zag staan, moest ik even gniffelen. Ze had het over de politie pet (zoals ik hem maar heb gedoopt), maar weet net als ik niet echt wat de juiste benaming is.

Wat ik wel weet is dat ik ze meer en meer zie, maar nooit in verkrijgbare vorm (of te duur). Ze zitten in commercials/advertenties, zijn vintage of het is die van Urban Outfitters (die Sabrina draagt in bovenstaande link en ik dus te duur vind). Kortom: ik zie ze overal terwijl de fashion crush alleen maar groter wordt.

dansvoguecap
Photobucket
afterdrkcapHeb jij al een mooie, betaalbare gespot?


Bron afbeeldingen: DANSVOGUE / fashiolistaafterDRK  

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties