logo
14 November 2012

Ik ga mijn belofte breken…

Gepost in fashion

…en jullie, zo vlak voor due date 15 november toch nog een keer verblijden/vermoeien (streep door wat niet van toepassing is) met Margiela at H&M. Omdat ik er, wat ik hier al crypistch uitlegde, toch enthousiast over ben geworden.

Na deze foto’s van Sandra heb ik nu nog meer aanfoto’s van de Margiela at H&M kleding, schoenen en accesoires!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik ben benieuwd: wat vind je het mooiste en wat het minst mooie van de stuks uit deze foto’s?

Margiela at H&M is vanaf 15 november verkrijgbaar. Je vindt ‘m in filialen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Utrecht en via de online shopen bestaat uit kleding en accessoires voor dames en heren. 


Bronnen afbeeldingen:

5 inch and up / afterDRK / fashionologie / le happy / theflamboyantblog / the side talk

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties