logo
17 November 2012

Klavertje vier

Gepost in persoonlijk

Sommige van jullie weten het, anderen niet: ik heb een tatoeage onder mijn voet. Geen klavertje vier, maar een kleerhanger.

Wat dat klavertje vier er dan mee te maken heeft? Wanneer mensen erover horen, levert het standaard de vraag op: ‘slijt dat niet?’. Jazeker wel. Al drie keer is de tatoeage overgedaan. Waar ik hoopte op ‘drie keer is scheepsrecht’, had ik afgelopen week het geluk brengende klavertje vier nodig bij het voor de vierde keer ‘overtrekken’. Dit is de laatst mogelijke keer, dus laten we hopen dat het plantje zijn werk doet.

Photobucket

Alleen het gedeelte waar ik op loop is over gedaan, omdat juist dat gedeelte slijt.

Het is even wat pijn lijden, maar dan heb je ook wat.


Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties