logo
15 November 2012

Lancering – Maison Martin Margiela at H&M, Utrecht

Gepost in fashion

Zoals je vanochtend al kon lezen, ging ik naar de Margiela at H&M lancering. In Utrecht stond ik in Hoog Catharijne gelukkig redelijk warm en droog en de bijna twee uurtjes wachten voordat de winkeldeuren open gingen vlogen voorbij.

Om 07:15 arriveerde ik en om 09:00 uur was het zover. Zo vroeg opstaan doe ik echt voor niets anders dan voor een H&M lancering (voor zover ik weet): ik vind ze gewoon heel erg leuk. Ik was er nu voor de derde keer bij, en voor de derde keer was het weer lekker knus en saamhorig. Vooral omdat er steeds veel dezelfde mensen terugkomen en ook het H&M personeel vaste prik is. Daarmee voel je je met z’n allen echt inside mode die hards.

De opkomst was redelijk: eigenlijk niet anders dan wat ik bij de vorige keren gewend was. De meesten kwamen echter pas tegen de wat meer schappelijke tijd van acht uur/half negen aan.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Voor het eerst merkte ik op dat Utrecht niet de hele collectie had: een aantal schoenen ontbraken. Waarschijnlijk doordat een designer collectie nog nooit eerder zo groot was als deze, terwijl de shop-in-shop in Utrecht jaarlijks dezelfde grootte heeft.

Helaas pindakaas was dat, maar we vergeven het ze. Toch? De mensen die naar de winkels komen gaan, naar mijn idee, immers toch vooral om de sfeer. Online heb je tegenwoordig namelijk een best hele grote kans om te scoren wat je wilt, en omdat online winkelen steeds gangbaarder wordt merk ik dat daar ook steeds meer gebruik van wordt gemaakt.  Bovendien zijn de beelden van de artikelen al ver van te voren beschikbaar, zodat je genoeg tijd hebt om na te denken wat je eventueel wilt hebben en daar zit op de ochtend zelf over hoeft te stressen.

Ben jij wel eens bij de lancering van een designer collectie van H&M geweest?


Foto’s door mij en Mariska Klein Entink. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties