logo
20 November 2012

Outfit – Beetje van alles

Gepost in mijn outfits

Vaak valt een outfit bij mij binnen ongeveer twee à drie stijlen (naast de kenmerkende ‘Suz’ stijl natuurlijk), maar deze outfit heeft écht een beetje van alles. Ik zie sportief, army, boho, casual, vintage… nog meer?

Toch vind ik het wel leuk bij elkaar, omdat het qua kleur allemaal wel klopt. De outfit is op een nonchalante manier een allegaartje en doordat de kleuren redelijk rustig zijn (niet heel fel bijvoorbeeld) vind ik het niet te schreeuwerig.

Zelfs mijn papa, altijd even kritisch, zei over mijn schoenen: ‘Leuk!’. Je herkent ze wellicht nog uit bijvoorbeeld deze post. Ik ging voor taupe in plaats van zwart, omdat ik dat iets origineler vond. De schoenen zijn van Limeligt, één van de kwalitatief betere lijnen van vanHaren en zitten ontzettend comfortabel. Alles bij elkaar een (goedkoop) goed koopje!

Wat vind jij? Een beetje van alles? Of een beetje van net niets?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker top
Primark vest
Vila via Sans Online broek
vanHaren schoenen
C&A hoedje
vintage ketting
Friis & Company via goedgetast.nl tas


Foto’s door Jan Neman. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties