logo
6 November 2012

Outfit – Camouflage

Gepost in mijn outfits

De keren dat een outfit van mij bestond uit drie items (inclusief schoenen that is) zijn ongetwijfeld op één hand te tellen. Met minder dan drie stuks kun je volgens mij niet eens, zonder in je nakie te lopen. Toch is deze outfit wel ‘af’ voor mij.

De blouse en de schoenen zijn beste eyecatchers en de broek maakt een mooie brug tussen de twee. Een ketting had misschien nog gekund, maar ik zag niet wat die toe zou voegen. Dat klinkt alsof ik een preacher ben van less is more. Kun je het geloven?!

Toch mis ik – elk voordeel heb z’n nadeel- wel wat creativiteit op deze manier. De outfit is misschien wel mooi, maar ik heb er niet zoveel van mezelf aan toegevoegd. Misschien vergis ik me, maar mijn idee is dat iedereen deze combinatie had kunnen maken.

Bij deze wil ik ook gelijk even van de gelegenheid gebruik maken om dankjewel te zeggen voor de 1000 likes op Facebook, die ik gisteravond bereikte. En dan ook meteen voor de 1100: die kwam gelijk erna! Geweldig! En blijf vooral zo doorgaan!

Wat vind jij? Moet ik gauw mezelf terugvinden of kan je hier wel aan wennen?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Only blouse
Vila via Sans Online broek
Fashionchick via van den Assem schoenen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties