logo
8 November 2012

Outfit – Ken je birdienumnum nog?

Gepost in mijn outfits

Het is even geleden dat ik over de Etsy shop birdienumnum schreef, maar toch hoop ik dat jullie de webshop van Tati niet zijn vergeten. Tati maakt allerlei kleurrijke en -toch mooi meegenomen- eco friendly sieraden die echt helemaal mijn ding zijn. Een dik half jaar geleden leerde ik haar webshop kennen door de neon, gevlochten kettingen die ze toen had. De neongele variant draag ik nog steeds met veel plezier. Gelukkig heb ik nu een nieuwe birdienumnum om mee af te wisselen. Heel verrassend: ook een gele (wat was mijn lievelingskleur ook alweer?) ketting!

Op de één of andere manier maakte het wat druilerige herfstweer van de afgelopen week (gelukkig piepte op de foto’s de zon even tevoorschijn) de behoefte om kleur te dragen in mij los. Niet dat ik er druilerig weer voor nodig heb om kleur te dragen, maar deze outfit is echt een explosie aan kleur. Toch vind ik het allemaal nét niet te veel. Bijvoorbeeld door het effen witten truitje en mijn haar strak naar achter. Dat houdt het overzichtelijk en zorgt ervoor dat de ketting, broek en schoenen kunnen knallen.

Dit is helemaal Suz, en ik denk dat ik dat ook uitstraal. Ondanks dat het namelijk helemaal niet goed gaat met mijn huid, vind ik dat dat hier helemaal niet zo opvalt. Onder andere omdat ik er minder (met de nadruk op minder) mee zit, en ik denk dat ik dat onbewust toch ook uitstraal.

Wat vind jij van de ketting en van de vele kleuren in deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blazer
H&M broek
Alysa Mode laarsjes
birdienumnum ketting


Foto’s door Jan Neman. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties