logo
17 November 2012

Outfit – Pink panther

Gepost in mijn outfits

Vergeef me de foute titel, maar de roze trui in combinatie met harige jas deden ‘pink panther‘ bij me naar boven komen. Iets als dit is wat ik het liefste draag op een relaxte maar soms toch ook hectische zaterdag. De dag die voor mij vaak tijd met mijn vriendje, een rondje stad (ik kan net zo goed op maandagmiddag, maar de zaterdag vind ik stiekem gezelliger), maar soms ook het kijken naar het hockeyen van mijn zusje of wat boodschappen doen betekent. Kortom: op zaterdag heb ik het liefst een outfit die zo veelzijdig mogelijk is. Ik moet erin rond kunnen rennen, maar -zoals altijd- ik heb toch ook wel graag dat het enig fashion gevoel uitstraalt.

Vaak kom ik dan uit op zoiets: een trui, jeans, mijn (ietwat afgetrapte, maar hier ook vies van de regen) Timberlands en een warme jas en sjaal. De strakke staart zorgt ervoor dat de look niet te casual wordt, maar dat je dondersgoed ziet dat er enigszins over na is gedacht.

Wat doe en draag jij vaak op zaterdag?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M trui
Men at Work sjaal
H&m Divided jeans
New Yorker riempje
C&A jas
Timberland schoenen
H&M Divided tas


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties