logo
26 November 2012

Outfit – Prints mixen

Gepost in mijn outfits

Prints mixen is iets van alle tijden, maar helemáál van 2012. Het kan prachtig kleurrijk en origineel zijn, maar is natuurlijk ook vrij risicovol: je outfit wordt er al gauw te druk en chaotisch door. Mijn gouden tip is het gebruik van terugkerende kleuren. Een rood/roze top kan prima op een rood/roze broek, ook al zijn de prints verschillend. Een rood/roze top op een blauw/groene broek zou ik dan weer niet doen, wanneer de prints niet hetzelfde zijn.

Nog een manier van veiligheid creëren is zwart/wit gebruiken, in plaats van kleur. Dat heb ik in dit geval gedaan. Zwart/wit wordt niet gauw te druk. Helemaal niet wanneer je deze combineert met rustige tinten blauw.

De panty was al bijna een jaar niet meer uit de kast geweest, dus ik vond het wel weer eens tijd worden. Zolang de graden nog boven nul zijn, kan het tenminste nog. Ik combineerde de skyline print met zebra print en droeg erbij mijn “Spice Girls” sneakers en misschien wel het meest tijdloze jasje dat er bestaat: het spijkerjasje.

Houd jij van prints mixen?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurkje
Miss Oroblu panty
H&M ketting
Primark spijkerjasje
Bullboxer sneakers
H&M Man armband


Foto’s door Mariska Klein Entink.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties