because fashion is a party, and you're invited!

Outfit – Warme vezel

Als ware panty-/maillot-/ en leggingliefhebster heb ik in de winter wel een béétje een probleem: een groot gedeelte van mijn collectie kan ik wegstrepen wegens ‘niet warm genoeg’. De winter is misschien nog niet aangebroken, het wordt al wel behoorlijk koud! Soms los ik mijn winterse ‘niet warm genoeg’-probleem op door de ene panty over de ander te combineren, maar dat staat helaas niet altijd fraai.

Voor dit probleem is natuurlijk al tijden geleden de thermolegging bedacht, maar een thermolegging staat dan weer niet zo mooi onder bijvoorbeeld een feestjurkje (alvast denkend aan Kerst). De dikke stof misstaat al gauw bij een sierlijk jurkje. Bij pantyshoppen.nl vond ik iets ideaals: een panty gemaakt van ‘warme vezels’. Oftewel: holle vezels, die als isolatielaag werken en zo je benen warm houden. Bij deze outfit heb ik ‘m getest en inderdaad: geen thermolegging effect, geen koude beentjes! Hij heet ‘Warm up 60‘ en is van het merk Kunert.

Verder trok ik voor deze outfit een paar ‘gouwe ouwe’ uit de kast: mijn grijze faux fur vestje, mijn warme, bonte sjaal en deze eeuwenoude enkellaarsjes. Toch fijn dat ik op deze items niet uitgekeken lijk te raken!

Wat doe jij in de winter tegen de kou (thermo ondergoed, anyone?)? En vind je deze panty een uitkomst?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic vest
H&M sjaal
New Yorker shorts
Kunert via pantyshoppen.nl panty
H&M enkellaarsjes
H&M armband


Foto’s door Jan Neman.


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

49 thoughts on “Outfit – Warme vezel

 1. Leuk vest en sjaal!
  Wat ik doe tegen de kou: laagjes, laagjes, laagjes. Laarzen dragen en even vaarwel zwaaien naar mijn gympen tot het weer lente is. En ik draag sowieso al weer weken een sjaal, die ik vaak binnen ook omhoud. En ook mijn handschoenen zitten al weer lekker in m'n jaszak, denk dat daar over niet al te lange tijd ook nog een muts aan toegevoegd moet worden..

 2. hi wat een handige panty,
  Van het winter hadden ze bij de action voor 5 euzies thermopanty's, wel dikke zwarte met een lekker soort fleece achtige binnenkant. Ziet er uit als een 100 denier panty, super handig, en niet zo duur :D

 3. Als outfit: echt super. Alle kledingstukken apart? Niet zo interessant. Dat is wat ik echt het leukst vind aan jou suz :) Verder passen de kleuren ook super mooi bij je haar.

  • dat zie ik als compliment, dankje! ik denk persoonlijk ook dat het gaat om het geheel en niet zozeer om de afzonderlijke stuks. daarom moet je ook niet te snel over een kledingstuk oordelen wat mij betreft.

 4. Leuke outfit, staat je erg goed! Ook handig van die panty's, die moet ik eigenlijk ook hebben. Meestal draag ik in de winter dikke maillots met een dubbel paar sokken, maar nog echt een thermo panty of maillot ontbreekt nog..

 5. Jaa, dit zou ik ook zo aantrekken! Heerlijk met die sjaal. Ik heb ook vaak binnen een sjaal om, ook omdat het gewoon leuk staat. Buiten op de fiets draag ik dunne leren handschoenen, een sjaal en mijn capuchon met (nep)bontrand. Dat laatste ziet er niet uit maar ik heb het lekker warm ;-)
  Ik draag ook graag shortjes en met die panty lijkt dat me ideaal! Trouwens, wat myownsupersweetlife zegt, ik ben ook wel een beetje (erg!) benieuwd naar jouw kledingkast. Volgens mij moet jij een HUGE kledingkast hebben.. ;-)

 6. Die sjaal is echt superleuk! Dat vestje ook, de hele bovenkant eigenlijk. Het shortje vind ik wat minder en de schoenen ben ik ook niet zo weg van omdat die zo glimmend zijn.
  In de winter draag ik eigenlijk ook gewoon één panty en dan 60-100DEN, vind ik eigenlijk genoeg en als ik dan moet fietsen trek ik daar gerust een trainingsbroek overaan die ik op school/thuis/werk weer uitdoe mocht het echt heel koud zijn. En uiteraard gewoon uggs, en de bovenkant lekker layeren! :)

   • Hahaha dat kan ik me wel voorstellen in jou positie. Zelf vind ik het belangrijk om er leuk uit te zien, maar als het donker is en koud 's ochtends om half 7 dan vind het belangrijk om niet te bevriezen bij -18 dan er leuk uit te zien haha

    • hmm… ja. ik ben bang dat ik niet kan zeggen dat ik ook zo was toen ik nog op school zat enzo. ik was altijd te trots, en ging gewoon met hoge hakken op het ijs, of het ging of niet. maar daar ben ik wel makkelijker in geworden hoor. denk niet dat ik het nu nog zou doen.

 7. Je haar, wauw! Zo'n panty vind ik trouwens wel ideaal. Eigenlijk draag ik nooit panties of maillots in de winter, ik ben altijd zo simpel met m'n broeken haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>