logo
13 November 2012

Outfit – Warme vezel

Gepost in mijn outfits

Als ware panty-/maillot-/ en leggingliefhebster heb ik in de winter wel een béétje een probleem: een groot gedeelte van mijn collectie kan ik wegstrepen wegens ‘niet warm genoeg’. De winter is misschien nog niet aangebroken, het wordt al wel behoorlijk koud! Soms los ik mijn winterse ‘niet warm genoeg’-probleem op door de ene panty over de ander te combineren, maar dat staat helaas niet altijd fraai.

Voor dit probleem is natuurlijk al tijden geleden de thermolegging bedacht, maar een thermolegging staat dan weer niet zo mooi onder bijvoorbeeld een feestjurkje (alvast denkend aan Kerst). De dikke stof misstaat al gauw bij een sierlijk jurkje. Bij pantyshoppen.nl vond ik iets ideaals: een panty gemaakt van ‘warme vezels’. Oftewel: holle vezels, die als isolatielaag werken en zo je benen warm houden. Bij deze outfit heb ik ‘m getest en inderdaad: geen thermolegging effect, geen koude beentjes! Hij heet ‘Warm up 60‘ en is van het merk Kunert.

Verder trok ik voor deze outfit een paar ‘gouwe ouwe’ uit de kast: mijn grijze faux fur vestje, mijn warme, bonte sjaal en deze eeuwenoude enkellaarsjes. Toch fijn dat ik op deze items niet uitgekeken lijk te raken!

Wat doe jij in de winter tegen de kou (thermo ondergoed, anyone?)? En vind je deze panty een uitkomst?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic vest
H&M sjaal
New Yorker shorts
Kunert via pantyshoppen.nl panty
H&M enkellaarsjes
H&M armband


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties