logo
11 November 2012

Rood en groen is niet alleen voor Kerst

Gepost in beauty

Dat bewijst zangeres Rita Ora. Ze combineert klassiek rode lipstick niet met Kerstboom-groen, maar met appeltjesgroen. Zo wordt de combinatie rood en groen  niet alleen voor Kerst, maar voor elk jaargetijde geschikt.

Photobucket

Ik ben echt verliefd geworden op deze foto en dan met name op de nagels. Hoe fout het soms ook mag zijn: ik vind lange, felgekleurde nagels geweldig en kan er naar blijven kijken. Wel had ik het mooier gevonden als ze de accessoires hadden weg gelaten, hoe zeer die ook bij haar passen: ze leiden af van dat diepe rood, frisse groen en haar donkere ogen, vind ik.

De foto komt uit het December 2012 issue van Vogue UK.

Wat vind jij van de foto?


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties