logo
4 November 2012

The queen of holo

Gepost in beauty

Mijn allereerste holografische nagellak zal ik nooit vergeten (voor wie nieuwsgierig is: bekijk deze stokoude post). Het was er niet zomaar één: het was er één van het Australische merk Glitter Gal. Een merk dat in die tijd nog niet in Nederland te koop was, en – door de hoge verzendkosten naar Nederland- ook moeilijk te krijgen was. Dus wat was ik trots dat ik een lakje van dit nog onbekende merk had.

Photobucket

Glitter Gal zal met die eerste-holografische-nagellak-herinnering van mij, voor altijd my queen of holo blijven.Bij deze schrijf ik daar een stukje herinnering bij: the queen of duochrome. Dit Glitter Gal lakje mag dan níet mijn eerste duochrome lak ooit zijn, en ook niet mijn eerste meer-dan-duochrome-lak zijn; het is wel mijn mooiste meer-dan-duochrome-lak. Zelfs mijn vriendje, die echt al alles van me gewend is, zei spontaan: ‘Wat is dat een bijzondere nagellak!’.

Heb jij een merk met bijzondere herinnering?

Glitter Gal is in Nederland alleen te koop bij enchantra.com. Omdat het lakje meer dan duochrome is, is het effect erg moeilijk vast te leggen op beeld. Dit lakje behoort tot de ‘Shade shifters’, heet ‘Last light brilliant’ en kost €17,95. Je vindt hem hier. Op de foto draag ik vier tot vijf laagjes. 


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties