logo
31 December 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vanavond…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Ook op vanavond kon ik me in deze rubriek natuurlijk helemaal uitleven! Eindeloos veel combinaties had ik al met dit jurkje gemaakt, toen ik uiteindelijk besloot dat hij echt het mooiste is in verder een geheel zwarte outfit. Dit jurkje was dan ook vanzelfsprekend de basis van deze outfit. Hebben ze hem speciaal voor mij gemaakt? Zo lijkt het! Die kleurtjes! Ik wil ‘m áán!


Photobucket
NLY Eve – €129,95


Photobucket
New Look – €6,99


Photobucket
Marc by Marc Jacobs – €133,10


Photobucket
Supertrash – €74,95Photobucket
WE – €29,95


De outfit in zijn geheel is netjes en feestelijk geworden, maar niet té. De laarsjes hebben niet een té hoge hak, de armband is niet té opvallend, de tas is niet té ‘bling bling’ (not at all!)… Zo gaat dus alle aandacht naar het jurkje en vullen de andere items alleen maar aan. Omdat het jurkje echt een feestjurkje is, en al best een duit kost, heb ik er rekening mee gehouden dat de rest allemaal ook in het dagelijks leven draagbaar is. Het is zonde om te veel te hebben wat je te weinig draagt, ten slotte!

Hoe zou jij dit jurkje stylen? En wat draag je zelf vanavond?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties