logo
24 December 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vanavond…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Stiekem keek ik er al weken naar uit: deze rubriek vandaag te vullen. Het leek me zó heerlijk: me compleet uitleven om de kerstoutfit van mijn dromen samen te stellen. Toen het eenmaal zover was, had ik echter geen idee meer. Er is zóveel moois te vinden, er zijn zóveel verschillende combinaties te maken… kiezen was niet bepaald makkelijk. Toch lukte het natuurlijk uiteindelijk. Dit is het resultaat:

Photobucket
ModeMusthaves – €69,95


Photobucket
NLY Trend – €37,95


Photobucket
s.Oliver – €9,95 


Photobucket
Even & Odd – €69,95Ik wilde voor kerstavond graag een outfit samenstellen die draagbaar zou zijn, geschikt voor gezelligheid met familie op de bank (stilleto’s kunnen wel, maar vind ik daarvoor toch iets overdreven) en vooral: met een Kerst uitstraling van hier tot aan Timboektoe. Het is tenslotte maar één keer per jaar Kerst, dus het is zonde om van dat thema dan geen gebruik te maken toch?

Zoals je misschien al is opgevallen: ik liet dé kerstkleuren – rood en groen- terugkomen in de ketting en de panty. De kleur rood is wel een donkere, want ik hoef geen obvious kerstboom te zijn. Het jurkje is sexy, maar ook chic door de barokprint. Deze print vind ik mysterieus, vrouwelijk, maar ook een beetje grunchy (heb jij geen gothic associaties?): laffit!

Misschien voor sommigen verrassend: ik kies niet voor pumps. Ten eerste zijn die eigenlijk veel te koud voor de avond van 24 december en ten tweede vind ik pumps bij een verder al nette outfit vaak een beetje truttig. Geef mij maar pumps onder een stoere jeans en mooie laarzen onder een party dress.

Zou jij dit dragen vanavond? Zo niet: wat draag je wel?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties