logo
4 December 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Overviel die sneeuw van gisteren mij even! Lekker dom natuurlijk, want kans op sneeuw was allang voorspeld, maar ik denk dat ik ontkennend gedrag heb vertoond. Of ik me nu heel anders ga kleden? Niet echt. Ik heb de neiging er vanuit te gaan dat het weer zich wel aan mij aanpast. Lekker dom, zei ik toch?Photobucket
Object – €59,95


Photobucket
Supertrash – €119,95


Photobucket
Pieces – €9,03


Photobucket
Timeless – €79,90Deze outfit is qua kleur al net zo grauw als de outfitpost van afgelopen weekend. Toch denk ik dat deze een stuk sprekender zal zijn doordat er glans, print en een overloop naar een lichte kleur (in de trui) inzit. Zo oogt het geheel niet ‘dof donker’, maar lekker ‘chic donker’.

Iemand van jullie zei een tijdje geleden dat ik eens wat meer armbandjes zou moeten dragen (ze zei het niet letterlijk, maar daar kwam het op neer), en ja: waarom niet? Zoals je weet stap ik graag uit mijn comfort zone op modegebied, dus koos ik eens niet voor een hoedje, ketting of sjaal als accessoire, maar voor een armbandje.

Op de laarzen ben ik helemaal verliefd: half mat, half glimmend vind ik te gek! Net als de sleehak. Nu maar hopen op niet nóg een flinke dosis sneeuw vandaag, anders zul je me om de haverklap van de grond kunnen rapen met zo’n gladde zool.

Wat vind jij? Is dit inderdaad een stuk minder grauw? Of mis je alsnog de kleur?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties