logo
9 December 2012

Een poedertje roze hier…

Gepost in beauty

Wanneer ik de ontstekingen in mijn huid heb die ik de laatste tijd veel heb gehad, wordt niemand er blij van om daar foundation, poeder, etc. overheen te smeren.  Gelukkig zijn mijn wangen tot nu toe altijd in betere staat geweest en dus kan ik mezelf wel pimpen met wat blush.


Photobucket
Photobucket
PhotobucketBovenstaande blushes, uit de kerstcollectie 2012 van HEMA, zijn éigenlijk de enige twee tinten die je “nodig” hebt: een gedemptere, alledaagse beige tint en een sprekende, feestelijke roze tint.

Het zit in mijn bloed dat ik het liefste naar de tweede grijp, maar gelukkig kies ik verstandelijk soms ook voor de eerste.

Draag jij blush?

Bovenstaande blushes, ’05’ (beige) en ’06’ (roze), zijn van (ongeveer) oktober 2012 tot januari 2013 te koop bij HEMA filialen met een beautyschap en kosten €5,50 per stuk. Hier vind je een uitgebreide review van beiden. 


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties