logo
6 December 2012

Fashion crush – Bont gekleurd haar

Gepost in beauty
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Een tijdje geleden plaatste ik al half voor de grap, half niet voor de grap een foto op Facebook met te gek gekleurd haar. Met gekleurd bedoel ik dus bónt gekleurd (voor de duidelijkheid), want gekleurd haar is niet zoveel bijzonders.

Nog steeds blijf ik erbij: als er een goede kapper zich meldt als vrijwilliger dan sta ik te juichen en kraaien van de pret om het me aan te laten meten. Bont gekleurd haar vind ik rationeel een beetje te druk (vooral in combinatie met mijn outfits), maar gevoelsmatig helemaal geweldig.

Nou wil het dat er in het alternatieve modetijdschrift Metal Magazine een te gekke shoot staat met zulk bont gekleurd haar. Niet gekleurd op de ‘happy de peppy’ manier, maar juist een beetje op de rebelse manier. Ik vind het er zo prachtig uitzien.


Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketLeuk detail: het model Chloe Norgaard heeft dit haar van zichzelf, het is niet speciaal voor de shoot gekleurd. Kijk maar.

Wat vind jij van zulk gekleurd haar? En van deze foto’s?


Bron.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties