logo
12 December 2012

Giftavenue.nl – Het beste van online en offline winkelen

Gepost in overig
Dit is een advertorial.

Wanneer het op winkelen aankomt ben ik blij dat offline en online tegenwoordig steeds dichter bij elkaar komen te liggen: zo kun je genieten van best of both worlds. Níet in de rij staan bij de kassa, maar wél je gekochte spullen vaak de volgende dag al in huis hebben bijvoorbeeld.

De site giftavenue.com (geïnspireerd op het beroemde Fifth Avenue) is een perfect voorbeeld van een site die ons best of both worlds biedt: niet naar parkeerplekken zoeken, maar wél de beleving van een (online) stad.


PhotobucketGift Avenue is namelijk de eerste en enige 3D online winkelstraat van Nederland. Dat betekent dat je er vanachter je computer door de straten kunt lopen, zoals je dat in je eigen stad zou doen. Je vindt er zowel bekende als onbekendere winkels, zoals je dat in een centrum ook gewend bent. En je vindt er alle soorten winkels – zoals electronica, mode en wonen- door elkaar: allemaal precies hoe het is als je ‘ouderwets’ zou winkelen.


PhotobucketEen belangrijk voordeel ten opzichte van offline winkelen is dat je veel meer overzicht hebt, zodat je doelgerichter vindt wat je zoekt (als je dat wilt). Als je dat niet wilt, struin je lekker door de straten en bekijk je op je gemak verschillende etalages. Natuurlijk vind je niet álle winkels in de online stad, maar zoals ik al zei: wel de belangrijkste en de leuke onbekende. Voorbeelden van grote, toonaangevende online shops die je er vindt: Zalando, de Bijenkorf en Asos. Leuke winkels die je er leert kennen kunnen bijvoorbeeld ‘Chocolate Company’ of ‘Kaviaarvoorjehaar.nl’ zijn.


PhotobucketDe site heet niet voor niets Gift Avenue en is ideaal wanneer je nog Kerst inkopen moet doen: doordat je er allerlei soorten winkels vindt, hoef je voor de hele familie maar op één online adres te zijn.

Het leuke aan Gift Avenue vind ik dat online winkelen zo echt een belevenis wordt. In deze gezellige maand zijn de straten versierd met kerstversiering en draagt boegbeeld Tiffany (zie hierboven – nee, die naam is niet toevallig!) een kerstjurkje. Tijdens het winkelen kun je naar muziek van Q Music luisteren en terwijl je je kerstcadeaus koopt, koop je ook gelijk een kerstboom.

Een uitkomst, toch? Wat vind jij?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties