logo
22 December 2012

Glamorous SALE – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Het merk Glamorous ken ik vooral doordat Lieke van Lexmond er het gezicht voor was en is. Dat heeft het merk voor mij erg herkenbaar gemaakt. Toch kwam ik erachter dat ik verder nog maar weinig wist over de kleding en webshop van Glamorous. Daarom selecteerde ik de leukste (SALE, het is tenslotte weer de tijd van het jaar) items uit de webshop voor de favorieten van deze week.

Het bedrijf Glamorous heeft drie merken: Glamorous, Glitz & Glam en G-Brand. Deze laatste is hun mannenlijn en de eerste is dus bedoeld voor dames. Dan blijft Glitz & Glam over. Voor wie is deze lijn? Voor de jóngedames. Het merk is gericht op een leeftijd vanaf 12 jaar, maar ik vind er totaal niets kinderlijks aan. Ook bij deze lijn zit genoeg leuks voor volwassenen. Onderstaande items zijn daarom zowel van Glamorous als van Glitz & Glam.


Photobucket
V.l.n.r.: Rood wollen jasje, €85,- / Cardigan met zig-zag print, €89,- / Top met glimmende mouwen, €89,- / Blouse, €89,- / Top met franje, €69,- / Paillettenjasje, €85,-


Na het assortiment goed bekeken te hebben vond ik Glamorous eigenlijk best vergelijkbaar met Supertrash. Zowel de stijl van de kleding als de prijzen als de doelgroep komen aardig overeen. Glamorous is dan ook zeker niet goedkoop, maar in de SALE net betaalbaar.

Het merk doet haar naam zeker eer aan, want veel van de kleding straalt inderdaad glamour uit. Ik zou niet snel in een complete Glamorous outfit lopen (dan wordt het me iets té glamorous), maar van welk merk zou ik dat wel doen? Het merk is in zijn geheel dus niet ‘typisch Suz’, maar de kledingstukken zijn voor mij in ieder geval wel apart en toch draagbaar genoeg om ze te gek te combineren.

Een écht goede webshop heeft tegenwoordig niet meer anders (vind ik), maar toch: bij Glamorous betaal je geen verzendkosten en heb je veel betaalmethodes, zoals Paypal, creditcard en iDeal.

Ik ben enthousiast geworden over Glamorous en hun webshop. Jij?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties