logo
6 December 2012

Outfit – Cowboy laarsjes

Gepost in mijn outfits

Mag ik eerlijk zeggen dat ik toch een beetje teleurgesteld was toen ik al die reacties met ‘niets voor mij’ las over de cowboystijl? Weet je waarom? Omdat ik weet dat het niet waar is. Natuurlijk hoeft niet alles iets voor iedereen te zijn, dat ambieer ik ook helemaal niet en dat respecteer ik zeker. Toch weet ik dat 80% van de meisjes achter die reacties wél subtiel de cowboystijl kunnen dragen, op een manier zoals zij het wél leuk vinden. Een kwestie van proberen, en dit niet meteen lek schieten met ‘niets voor mij’. Ik heb erg mijn best gedaan om over te brengen dat invloeden van de cowboystijl dragen heel iets anders is dan eruit zien als een cowboy. En vind het dan dus jammer wanneer ik het idee krijg dat dat niet gelukt is.

Gelukkig ben ik wel heel blij met deze outfit (mét cowboylaarsjes), om deze post toch nog een positieve draai te geven. Ik vind hem eigenlijk wel heel creatief, met dat rokje over het lange vest bijvoorbeeld (ik benoem het maar vast, want daar gaat minimaal één iemand iets over zeggen natuurlijk). Ook het gewafelde haar vind ik er lekker ruig bij staan, en de cowboy laarsjes maken het geheel helemaal af door de outfit een stoer randje te geven. Samen met de legging máken dat haar en de laarsjes echt deze outfit, vind ik. Stel je deze outfit nou eens voor zonder de legging, het haar en dat stukje cowboystijl aan de onderkant. Dan had het geheel er toch heel anders, veel netter en braver, uit gezien?

Vind jij ook dat het haar, de legging en de laarsjes deze outfit maken? Of had de outfit liever zonder gezien?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pieces top
C&A vest
New Yorker rokje
C&A legging
H&M schoenen
Primark sjaal


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties