logo
11 December 2012

Outfit – De Love to Have clutch

Gepost in mijn outfits

Als ik dan tóch een clutch ga proberen, dan natúúrlijk een gele. Het strakke design van de Love to Have clutch vind ik perfect passen bij het romantische en zwierige van deze jurk. Sterker nog: ik denk dat deze outfit de clutch echt nodig heeft om niet te truttig te worden. Want daar waren de meningen hier thuis enigszins over verdeeld: of het nou niet echt te truttig was om op je 19e in een lange bloemetjesjurk te lopen, haha.

Ik kan me voorstellen dat de clutch ook te gek staat bij een stoerdere outfit. Waar ik in mijn hoofd had dat een clutch vrouwelijk is op de ‘cocktailjurkje en hoge hakken’-manier, kom ik daar bij deze van terug. Het staat juist super noncha om de clutch onder je arm of in je hand te houden. Moet je alleen niet vergeten hem met je nonchalante hoofd onder je arm door of uit je hand te laten vallen, maar dat heb ik gelukkig niet gedan

Geel en rood is niet alleen de kleurcombinatie van Sinterklaas, maar ook een hele warme en favoriete van mij. Het zonnige van geel met het warme van rood (hoewel geel ook warm is natuurlijk) vind ik een hele mooie clash. Nadat ik de jurk de laatste tweer keer met gesloten hals had gedragen (zonder al te veel succes, vonden jullie), draag ik hem nu meer open. Midden in de winter nota bene.

Wat vinden jullie? Komt de jurk beter tot zijn recht hier?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M jurk
vintage blazer
Bullboxer laarsjes
Mi Moneda ketting
Love to Have clutch


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties