logo
8 December 2012

Outfit – Een frisse winter

Gepost in mijn outfits

Ja, buiten is het ook behoorlijk fris, maar dat bedoel ik niet in dit geval. Ik heb het over het frisse roze en turquoise in deze outfit. Het is dan officieel nog geen winter, officieus is het dat zeker – gezien de sneeuw die er deze week viel. Deze outfit vind ik een perfecte winter outfit omdat de basis donker is, maar de kleurrijke accessoires en accenten het geheel dus ‘opfrissen’.

Met de basis bedoel ik de donkergroene trui en de bruine broek. De donkere kleuren in de blouse (die er net boven- en onderuit piept) kun je daar eventueel ook nog bij tellen. De roze toe-caps en lipstick en de turquoise ketting zijn echt frisse tinten die het geheel ophalen. Zij maken deze outfit zo’n beetje het tegenovergestelde van grauw.

De vlecht staat best goed, hè? Eigenlijk beter dan ik bij het dragen het gevoel had dat ie stond (dat zijn altijd fijne meevallers). Hij benadrukt hoe lang mijn haar is geworden en geeft een fris uiterlijk, met al het haar uit het gezicht. Daarvoor kan je natuurlijk ook een knot ‘gebruiken’, maar zo’n niet te strakke vlecht staat wat minder streng.

Wat vind jij? Inderdaad fris en winters of heb je heel andere ideeën?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
She Inside blouse
H&M Divided trui
Zara broek
H&M schoenen
H&M ketting


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties