logo
1 December 2012

Outfit – Grauw

Gepost in mijn outfits

Jullie mening gaat me heus niet in mijn koude kleren zitten, maar toch kan ik (gelukkig) niet zeggen dat ik deze ketting minder mooi ben gaan vinden door jullie – laten we zeggen-  niet zulke positieve reacties op de preview van gisteren. Geeft niet: de collectie Margiela at H&M is erg apart en uitgesproken. Dus logisch dat je er uitgesproken wel óf uitgesproken niet van houdt. Toch ervaarde ik niet zoveel weerstand voor de ketting toen ik eerder over Margiela at H&M schreef. Wat is het punt? Vinden jullie de ketting niet bij me passen? Ik ben benieuwd!

De stijl van de Margiela at H&M collectie komt echt totáál niet overéén met mijn stijl, maar dat vind ik juist een leuke uitdaging. Hoe laat ik de twee als het ware ‘samen smelten’? Niet zoals op deze outfit foto’s, in ieder geval. Wat jullie hier zien is niet wat jullie van me gewend zijn. Hoewel ik de outfit wel mooi vind, voelde ik me er erg ‘grauw’ in. Missie dus nog niet geslaagd: de volgende keer probeer ik het gewoon weer opnieuw.

Wat me opvalt is dat ik van deze rok ontzettend korte pootjes krijg. Misschien is het een ander verhaal wanneer ik hakken onder een outfit met de rok zou dragen, maar met platte schoenen lijk ik gelijk een halve meter te krimpen. Ik kreeg dat commentaar hier al en ik dénk dat jullie het nu weer zullen vinden (ik vind van wel in ieder geval).

Wat vind je? Kom ik weg met ‘grauw’?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Asos via eBay koltrui
Mango jas
H&M (tweedehands) rok
Skechers laarzen
Margiela at H&M ketting


Foto’s door Tilly van Dijk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties