logo
19 December 2012

Outfit – Kersttafereel

Gepost in mijn outfits

Zeg nou zelf: deze foto’s passen toch zo op een kerstkaart? Niet om mijn eigen hoofd hoor (zo ijdel ben ik nou ook weer niet), maar dat groen in combinatie met de sneeuw en het donkerrood van mijn haar en de rok: 1 + 1 + 1 = Kerst.

Gek genoeg zijn mijn ketting en lipstick op deze foto’s veel minder fel uitgekomen dan ze in werkelijkheid waren (bij deze schoentjes gebeurde het omgekeerde): in werkelijkheid zijn ze echt knaloranje. Ik ben met mijn lipsticks aan het spelen (mengen) geweest totdat ik de tint had gevonden die perfect matchte met de ketting, leuk hè? Alleen het bijwerken werd er niet makkelijker op (lees: met drie lipsticks in de weer).

Ik ben erg blij met dit nieuwe Vila jasje van Sans Online (nu in de sale!dat perfect is voor Kerst (of een kerstkaart dus). De gouden knopen maken hem lekker chic en de gemeleerde stof in neutrale kleure zorgen ervoor dat hij overal bij past. Die stof is bovendien lekker soepel, zodat hij erg comfortabel draagt.

Zo, ik heb in bovenstaande tekst weer genoeg ( )’jes gebruikt voor de rest van het jaar.

Wat vind je van deze outfit? Kom maar op met op- en aanmerkingen!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pieces longsleeve
Vila via Sans Online jasje
C&A rokje
H&M Trend ketting
vanHaren schoenen
Friis & Company via goedgetast.nl tas


Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties