logo




4 December 2012

Outfit – Met Big

Gepost in mijn outfits

Low Docs! De klassieke ‘kisten’ zijn me íets te lomp, maar de lage versie vind ik erg leuk. Al tijden was ik op zoek naar een paar, maar ik was er nog niet helemaal over uit of ik voor bonter dan bont en dus een drukke print zou gaan, of voor bescheiden effen. Wat het geworden is zie je in deze outfitpost. Ik ben heel blij met ze, niet in de laatste plaats door de gele stiksels. Dat was een erg leuke bijkomende verrassing!

Guur weer betekent: muts, sjaal en dikke sokken. Helaas was ik wel mijn jas vergeten (de jas die ik draag op de foto’s is te koud voor dit jaargetijde, dus draag ik ‘m op dit moment meer als blazer), waardoor ik net zo goed alsnog met mijn blote voeten in pumps had kunnen staan. Wat dat betreft zou het toch wel ideaal zijn om een konijn te zijn: vanzelf een nieuwe vacht krijgen bij elk jaargetijde en het daar maar mee moeten doen. Ik zou dan wel een konijn zonder passie zijn, dus bij nader inzien: nee, dankje!

Over konijnen gesproken: zoals je ziet komt mijn konijn Big ook even om de hoek kijken. Voor een konijn dat meer van gras houdt dan van de camera is ze best fotogeniek, toch?

Wat vind je van mijn low docs keuze? En de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic trui
tweedehands sjaal
Primark broek
Mango jas
Dr. Martens via eBay schoenen
H&M baret


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties