logo
13 December 2012

Outfit – Schattig en stoer

Gepost in mijn outfits

Als zomerfanaat moet ik toegeven: de winter is prachtig als de zon schijnt. Ik denk dat ik niet specifiek verliefd ben op de zomer, maar meer op de zon. Waar mijn benen er op dit moment in de schaduw lichtelijk afvriezen als ik alleen een panty draag, kan het in de zon prima en hoef ik niet zo dik ingepakt te zijn.

Deze outfit vind ik zo leuk omdat het een echte clash is tussen stoer en schattig. Stoer zijn de leatherlook mouwen, de skulls op de schoenen en het denim. Schattig is mijn kapsel, het model jurkje, het model schoenen en het kraagje. De ketting maakt de outfit tot slot nog iets specialer en meer chic. 

Je vraag je misschien af waar die groene schoentjes out of the blue (of beter gezegd: green) vandaan komen. Er zit wat groen in de ketting en daarmee matchen ze. Op de foto’s lijkt de kleur veel feller dan dat deze in werkelijkheid is: de kleur is ook best fel, maar niet zo ‘gifgroen’: meer een middentoon groen.

Ik voelde me super comfortabel in deze outfit omdat hij (afgezien van de wat karige beenbedekking) comfortabel ís en gewoon goed bij me past. De combinatie tussen die twee is meesterlijk.

Wat vind jij van de combinatie schattig en stoer?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided jurkje
Object jack
Alysa Mode schoenen
SaZjewelry ketting
Triwa horloge


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties