logo
15 December 2012

Outfit – What happened?

Gepost in mijn outfits

Ik geloof niet dat ik óóit een outfit aan alle kanten zo fout vond als deze outfit. Toch laat ik hem zien. Niet om mezelf naar beneden te halen, maar omdat ik (nogmaals) alle outfits laat zien waar ik foto’s van maak en vind dat de mindere dagen er ook bijhoren. Ik kan niet altijd stralen, de zon kan niet altijd schijnen, mijn kleding kan niet altijd recht zitten.

Om te beginnen is het broekje zo onflatteus als maar zijn kan. Het zit ronduit raar. Vervolgens is mijn hele figuur naar de maan. Ik lijk hier één dikke peer. Nu ben ik wel een béétje een peer, met het volume bij mijn billen, maar toch niet zo’n dikke (peer bedoel ik hè). Tot overmaat van ramp was de outfit ook nog eens heel oncomfortabel en véél te koud voor de tijd van het jaar.

De vraag die nu bij je rijst is waarschijnlijk: what happened? Het eerste wat ik kan bedenken is dat de sneeuw mijn hersenen heeft aangetast, het tweede is dat ik bij mijn vriendje was die geen spiegel ‘levensgrootte’ spiegel heeft. Dat hoeft echter niet per definitie een verklaring te zijn, waar ik heb vaak genoeg zonder gedaan. Toch moet ik daar blijkbaar niet te optimistisch over denken.

Om toch nog met iets positiefs te eindigen: de spijkerblouse is wél een blijvertje. Genieten jullie van je zaterdag? Dan ga ik het broekje weggooien.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Look blouse
vintage shorts
House of Holland via pantyshoppen.nl panty
H&M Trend via eBay schoenen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties