logo
27 December 2012

Outfit – Zwerver-chic

Gepost in mijn outfits

Hebben jullie een fijne Kerst gehad? Ter compensatie van alle kleding die je de laatste tijd waarschijnlijk veel gezien hebt, show ik jullie vandaag iets heel anders. Oké, Mary-Kate en Ashley waren eerder met hun zwerver stijltje (maar ja: welk wiel is tegenwoordig nog niet uitgevonden?), maar ik kan er altijd nog mijn eigen draai aan geven toch? Zwerver-chic was niet de insteek van deze outfit, maar wel de uitkomst. Toen ik de foto’s terugzag was het de eerste term die me te binnen schoot. De muts, lichtelijk oversized jas en de gaten zijn het zwerver gedeelte. De hakken, het kraagje en het kolshirt het nette gedeelte. De combinatie werkt wel vind ik. Wat vind jij?

Goh, time flies pas echt als ik me bedenk dat het echt gisteren lijkt dat ik deze laarzen deelde als preview op Facebook. Toen lagen ze nog lang niet in de vanHaren winkels, nu zijn ze er alweer in de sale. Samen met het kraagje geven de laarzen wat licht in de duisternis. Iets wat deze outfit echt nodig heeft om bij mij te passen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A top
Nelly jeans
Mango blazer/jas
H&M Divided Muts
ASOS kraagje
vanHaren laarzen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties