logo
16 December 2012

Redhead again

Gepost in beauty, persoonlijk

Nadat ik ruim drie maanden dit kapsel heb gehad, was het simpelweg niet meer mooi te houden. Ik zal geen alinea’s vol schrijven over het waarom (dat vonden jullie hier immers ook al een beetje langdradig), maar door het verven kreeg ik zoveel kleurverschil dat ik duidelijk weer terug moest naar één kleur.

And now I’m a complete redhead again. Niet het koperrode, maar… tja, ik heb geen idee hoe ik deze kleur moet noemen eigenlijk. Het is geverfd in één kleur, maar zoals je ziet ís het niet één kleur: de ‘balk’ die ik in mijn haar had is er niet uit te krijgen, dus zal er langzaam uitgroeien. Ik vind het jammer dat ik het niet heb kunnen laten zoals het was, maar ik baal er niet van zoals het er nu uitziet.


Photobucket
PhotobucketHet is niet korter geknipt hoor: het zit gewoon verstopt in mijn cape! Die zien jullie morgen in de complete outfitpost.

Wat vind je ervan?


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties