logo
8 December 2012

Welikefashion.com SALE – Mijn favorieten

Gepost in fashion, overig
 Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

De webshop welikefashion.com is waarschijnlijk één van de bekendste in Nederland, als het om kleding gaat. Leuk vind ik dat ze de meeste harten veroverd hebben met hun ‘kreten’, die hun kenmerk en handelsmerk zijn geworden. De termen ‘goodbuy’, ‘to hell with my bank account’, ‘beauty over money’ en ‘broke but beautiful’ zijn stiekem termen naar mijn hart. Voor de geïnteresseerden: er zijn ook shirts van, mocht je deze boodschappen graag naar de buitenwereld uitdragen.

Leuk aan welikefashion.com vind ik dat ze zowel bekendere en meer voor de hand liggende merken hebben (Supertrash en Vero Moda bijvoorbeeld), als wat onbekendere merken die je op die manier ondekt (zoals One Teaspoon, waar ik laatst over schreef).

Deze week begon, net als bij veel andere (web)shops, de wintersale: ik kondigde het al aan laatst.

Ik spitte gauw het digitale uitverkooprek door om er mijn favorieten uit te pikken en dit zijn ze geworden:


Photobucket
V.l.n.r.: Supertrash metallic broek, €49,98 / Supertrash gilet, €62,48 / Vero Moda Very blazer, €62,97 / Leon and Harper sweater, €89,57 / Modstrom leren shorts, €83,97 / Dept boucle blazer, €102,97Weet je waar die trui me aan doet denken? Aan strijkkralen (iets waar ik vroeger uren mee heb gespeeld)! Ik vind hem echt ontzettend leuk. Ook ben ik een beetje verliefd geworden op de blazer: wat een prachtig model. Dat giletje loopt in mijn hoofd al máánden mooi te zijn, en eigenlijk heb ik alleen de shorts erbij gekozen uit praktisch oogpunt: echt leren shorts in de uitverkoop zijn geen verkeerde keuze.

Normaal gesproken geldt bij welikefashion.com de regel: bestellingen boven €100,- worden gratis verzonden, maar in de decembermaand ligt dat net even anders. Alles vanaf €20,- wordt dan al gratis verzonden. Onder dat bedrag betaal je €3,95 (ook naar België!) of €2,95, wanneer je je bestelling laat afleveren bij een DHL servicepunt of in de welikefashion.com winkel in Amsterdam. Dan de betaalmethodes, waarvan de belangrijkste gelukkig aanwezig zijn: iDeal, Paypal en creditcard.

Hierboven niets leuks gezien, maar wel in de sale mood? Alle welikefashion.com sale vind je hier.

Welk item vind je het leukste van deze zes?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties