logo
4 December 2012

Where fashion meets charity

Gepost in fashion

Een tijdje geleden schreef ik over de 1000e sale van shopVIP, toch?

Daar vertelde ik al dat de FashionBash dit jaar georganiseerd wordt i.s.m. shopVIP. FashionBash is een initatief van actrice Carolien Spoor en het idee is: kleding veilen en zo geld ophalen voor een goed doel. De slogan van dit evenement is dan ook where fashion meets charity.

De kleding die geveild wordt is van allerlei BN’ers (check dit filmpje welke bijvoorbeeld) en van shopVIP merken.

Photobucket

Dit jaar is het goede doel Get It Done (een stichting die kleinschalige ontwikkelingsprojecten opzet) en wordt  Fashionbash by shopVIP.com gehouden op 8 december.

Photobucket

Ik geef  2 x 2 toegangskaarten weg . Wil je erbij zijn zaterdag? Mail dan naar win@fashionisaparty.com je voor- en achternaam. Dit kan tot en met donderdag 6 december. Vrijdag hoor je of je op de gastenlijst staat.

De Fashionbash by shopVIP wordt aanstaande zaterdag, 8 december, gehouden in de RAI in Amsterdam. Toegangskaarten kosten €20,-. De veiling is onderdeel van Masters of LXRY (voorheen de Miljonair Fair), waar je automatisch ook toegang toe krijgt. Meer informatie en de kaartverkoop vind je hier

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties