logo
18 December 2012

Winkelstraat.nl – Shop en win €2500,- shoptegoed!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial. 

Winkelstraat.nl vond dat er te weinig aandacht was voor (online) boetieks met jonge merken en exclusieve kleding: zo is het concept van hun online straat ontstaan. Grote ketens vind je in bijna elke stad wel, maar wat nou als je een leuk boetiekje hebt gevonden in Den Bosch terwijl je in het Noorden van het land woont? Dan wordt deze boetiek door de afstand helaas een stuk minder bereikbaar. Het streven van Winkelstraat.nl is om dit soort winkels tóch dichtbij je te brengen door de webshops van deze boetieks onder één dak te samen te brengen en zo voor iedereen vindbaar en bereikbaar te maken.

Photobucket

Om je te stimuleren ervaring op te doen met Winkelstraat.nl, deelt het team maar liefst €2500,- shoptegoed uit! Wanneer je deze maand nog een bestelling plaatst, maak je automatisch kans op dit bedrag of één van de andere prijzen. Meer informatie over deze fijne actie vind je hier.

Op dit moment zijn er twintig boetieks aangesloten bij Winkelstraat.nl, maar de bedoeling is dat er hier maandelijks tien bijkomen! Ik zou je dus aanraden om de site bijvoorbeeld bij je favorieten te zetten en er over een tijdje nog eens te kijken: wellicht zijn er leuke boetieks bijgekomen die je al kende uit je omgeving of juist leert kennen.

Photobucket

Handig aan Winkelstraat.nl is dat je zowel de afzonderlijke boetieks kunt bezoeken, als zoeken naar één specifiek product binnen de online straat. En zoals de service van een goede boetiek betaamt: je betaalt geen verzendkosten en krijgt je bestelling luxe thuis bezorgd. Op dit moment is er sale, wat de prijzen bovendien een stuk aantrekkelijker maakt!

Kende jij Winkelstraat.nl al? Wat je is indruk van de site?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties