logo
5 January 2013

5euroDiva’s – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Je kent dat wel: van die €1,- winkels waar alsnog niet alles €1,- kost. Gelukkig doet 5euroDiva’s haar naam wél eer aan: echt alles kost er €5-. Daar houd ik van.

Dat €5,- zo weinig is, dat je bíjna niet gelooft dat het wat kan zijn voor die prijs, dat moet je dan maar voor lief nemen. Een klein kettinkje voor €5,- is nog wel een redelijke prijs, maar dat zelfs de horloges hieronder zo weinig kosten is best opmerkelijk.

Ook opmerkelijk vond ik het functioneren van de site. Alle producten van 5euroDiva’s staan op de homepage. Je kunt bijvoorbeeld niet sorteren op ‘kettingen’, ‘armbanden’, ‘horloges: zoals bij veel andere sieraden webshops. Lekker overzichtelijk zou je zeggen, maar toch niet álles lijkt op de homepage te staan: wanneer je op een artikel klikt, vind je onderaan de pagina van dat artikel twee suggesties. Vaak staan bij deze suggesties producten die niet op de homepage staan, maar die je -als je erop klikt- wel gewoon kunt bestellen. Tenzij je pagina vernieuwt, en dan staan sommige opeens wél op de homepage. Kortom: rare boel.

Hoe dan ook; het assortiment is leuk en voor €5,- kun je je er sowieso geen buil aan vallen. Doe mij in ieder geval die gele maar:


Photobucket
V.l.n.r.: Geel horloge / Ring met blauwe steen / Crème horloge / Armband met schubben / Groene triangel oorbellen / Gevlochten armbandje


Vooral de horloges vind ik dus erg leuk, maar ook de oorbellen vind ik stoer. Grotere oorbellen heb ik het liefst heel sierlijk, of juist heel strak zoals deze.

Net wanneer je dacht dat het niet veel goedkoper zou kunnen dan dit: boven €15,- (drie artikelen dus) betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Betalen kan via bankoverschrijving, iDeal, Paypal en creditcard: ook dit moet niet op drempels stuiten.

Zijn de 5euroDiva’s wat voor jou?

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties