logo
16 January 2013

Alles Wat Er Was

Gepost in overig

Vanwege de feestdagen zijn veel tijdschriften op dit moment zowel januari- als februarinummers. Dat leek me de ultieme gelegenheid en aanleiding om nu eindelijk eens écht, écht, écht een boek te gaan lezen, want er wachten nu dus niet zoveel tijdschriften op me.

Toevallig (maar toeval bestaat niet, zeggen ze toch?) kwam ik in VOGUE een interview tegen met Hanna Bervoets. Haar dialogen met Anna Drijver in Viva zijn altijd favoriet bij mij, dus toen ik las dat ze vandaag een nieuw boek uitbrengt was één en één twee.

Photobucket
Photobucket
PhotobucketHaar derde roman Alles Wat Er Was verscheen afgelopen donderdag, verschijnt vandaag óf verschijnt morgen (ja, alledrie de data heb ik gevonden), maar is dus in ieder geval binnenkort verkrijgbaar. Ik heb hem meteen gereserveerd op Bol.com.

Lees jij op dit moment een boek? Zo ja: welke?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties