logo
23 January 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Voor vandaag had ik een outfit in gedachte die vooral lekker warm is. Daar heb ik de afgelopen weken namelijk écht te weinig rekening mee gehouden. Op onverklaarbare wijze denk ik altijd ‘dat het wel meevalt’ met de kou. Om verkleumd weer binnen te komen en niet anders warm te worden dan met een hete douche. Dat moet anders! Bedenk er van de legging in deze virtuele outfit dan ook maar meteen twee (over elkaar).

Photobucket
ASOS – €41,67


Photobucket
Patrizia Pepe – €84,95


Photobucket
C&A – €8,-


Photobucket
Converse – €129,95


Photobucket
SuperTrash – €179,95De dierenkoppen op truien zijn er al een tijdje, maar zullen – zolang het koud is – gelukkig ook nog wel een tijdje blijven. Deze vos vond ik erg leuk: blijkbaar ben ik nog niet van de vossenprint afgekickt. Bij zo’n relaxte trui wilde ik relaxte schoenen en dat zijn All Stars geworden. Wel de leren versie, want de stoffen Converse zijn zó voor mensen die de kou onderschatten. Omdat ik -zoals jullie weten- van stoer én vrouwelijk houd, kies ik bij de stoere trui en schoenen voor een vrouwelijk rokje en horloge.

Ik denk dat ik zo een outfit heb gecreëerd die perfect in balans is. Maar wat denk jij?!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties