logo
30 January 2013

Best of social – Januari

Gepost in overig, persoonlijk
Elke maand deel ik de high- en lowlights op mijn social media kanalen met jullie in deze rubriek. Speciaal voor de Instalozen, Facebookboycots en/of degene die imuum zijn geworden voor mijn tweets.

We hebben alweer bijna 1/12 van 2013 gehad! Het is dus tijd om terug te kijken naar wat er de afgelopen maand gebeurde en wat ik gezegd en gedeeld heb in mijn leven. Onder andere een paar interessante quotes, maar ik was bijvoorbeeld ook bezig met mijn nieuwe kamer en -zoals altijd- mijn dieren. Kijk mee:

Photobucket
Ik ben van het zeldzame soort “vrouwen” dat maar weínig met zich meedraagt (fysiek dan). Vaak beperkt het zich tot mijn telefoon, portemonnee, een routebeschrijving, wat te lezen en wat te eten. Aan die 2.4 kilo kom ik dus waarschijnlijk niet!


Photobucket
Aan het begin van het jaar ging ik met papa en zusje naar de film Les Misèrables. Een mooi gemaakte film, met perfect spelende acteurs, maar absoluut niet mijn smaak.


Photobucket
Een paar weken geleden maakte ik een ‘moodboard’, en daarvoor ging ik ouderwets knippen in ouderwetse tijdschriften. Ook ELLEgirl kwam ik daarom weer tegen: ik ben blij dat ik er nog een paar heb!


Photobucket
Tja: ik ben duidelijk niet van de ouderwetse-brieven-schrijven-generatie en ik vind een ouderwetse kaart/brief/pakket posten dan ook best veel werk en gedoe.


Photobucket
Ik ben dol op goede interviews in tijdschriften en LINDA. is daar een kei in. In het februarinummer wordt voetballer Levchenko geïnterviewd, die heel relaxed is (of deed alsnog: dat blijft de vraag natuurlijk) onder zijn werkloze bestaan als voetballer.


Photobucket
Volgens mij is dit voor veel dames erg herkenbaar.


Photobucket
Januari is dé sale maand. De feestkleding moet de winkels uit! Claes Iversen voor WE hangt daarom (met vólle rekken) afgesprijsd te wachten op een nieuwe eigenaar.


Photobucket
Mijn vader zegt altijd: ‘Laat het betere niet de vijand zijn van het goede’ en dat is volgens mij de Oud-Nederlandse versie van deze quote.


Photobucket
Niet te vergeten was deze januari de maand van sneeuw. En dat betekent hysterie. Op de weg, op de sporen, op Twitter: ik vind het wel grappig altijd (totdat ik zelf op tijd op een afspraak moet zijn natuurlijk).


Photobucket
Wat me met die sneeuw ook meteen opviel: oude dametjes die er nog steeds netjes uit willen zien, maar géén botten willen breken natuurlijk. Dan krijg je dit soort taferelen.


Photobucket
Sinds ongeveer anderhalve week kan ik werken op mijn nieuwe kamer, waarvan ik jullie hier een sneak peek gaf.


Photobucket
Ik vind het altijd erg lastig (in zijn algemeenheid) als ik mijn best doe om alles goed te doen, toch te horen, te denken of te merken dat dat niet zo is. Ook al is het onterecht: het kan toch aan me knagen.


Photobucket
Voor wie het nog niet had meegekregen: winnares van de Personal Style Award bij de Elle Style Awards 2013 is Tjitske Reidinga.


Photobucket
Bij een doemdenker als ik ben is deze quote echt op het lijf geschreven.


Photobucket
De maand kon haast niet voorbij gaan zonder een Instagram foto met één van mijn huisdieren natuurlijk.


Photobucket
Gespot tijdens Amsterdam Fashionweek: een muur ‘behangen’ met allemaal verschillende hangers. Van H&M tot Chanel. Een heel erg leuk interieuridee voor modeliefhebbers!Al mijn tweets, foto’s, meningen en gebeurtenissen kun je natuurlijk 24/7 volgen via Twitter en Facebook. Leuk als je dat doet!

Vertel op: op welke tweet/foto/quote wil jij reageren?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties