logo
13 January 2013

De Thank You collectie van A England

Gepost in beauty

Op deze Naildiary kwamen ontzettend veel positieve reacties over een A England lakje. Toch gaven jullie aan onbekend te zijn met het merk, niet goed op de (internationale) webshop te durven bestellen en kortom: niet gingen kennis maken met A England.

Mocht je van gedachte willen veranderen: dít is het moment dat te doen. Normaal betaal je namelijk £9 voor een lakje, en nu is dat £6 (ruim €7,-). Bovendien zijn er een aantal sets samengesteld die nog veel voordeliger zijn: je vindt ze allemaal in de Thank You collection. Deze collectie is samengesteld om alle klanten te bedanken voor het feit dat het al twee jaar zo goed gaat met A England.

PhotobucketNogmaals: ik ben altijd heel tevreden en blij met mijn A England lakjes, en vind daarnaast de webshop fijn werken en de (gratis!) verzending altijd snel en degelijk. Vandaar dat ik dit een actie vind om aandacht te geven. Hij geldt nog t/m 15 januari.

Kende jij A England al?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties