logo
2 January 2013

Díe zou gaaf zijn geweest voor NYE

Gepost in beauty

De aantal dagen vakantie waarin ik weinig achter de computer zat betekende ook weinig ‘vakliteratuur’ lezen. Better late than never lees ik nu alsnog veel van de ‘Dit was 2012’-lijstjes van mijn bloglega’s. Het lijstje met de favoriete lipsticks van 2012 van Christine stak er voor mij bovenuit.


Photobucket


Toen ik bovenstaande lipstick in het rijtje zag, dacht ik meteen: díe zou gaaf zijn geweest voor New Years Eve!

Zou jij deze lipstick dragen?

Deze goudgele lipstick heet ‘Triptych’ en is een OCC Lip Tar. Deze tint is, voor zover ik weet, niet in Nederland verkrijgbaar. Andere tinten OCC lip tar kun je o.a. hier vinden bij Pro Make-up Store. 


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties